Ostali proizvodi

Ugradbeni ormari, dnevne sobe i kupaonice. Ugradbeni ormari praktično su rješenje za organizaciju životnog prostora. Modularni kupaonski namještaj koji omogućava gotovo 180 varijanti izgleda kupaonica. Nova kolekcija namještaja za dnevne boravke koju je moguće lako kombinirati s kuhinjom. Širok spektar materijala i boja.

Ugradbeni ormari

Ugradbeni ormari

Ostali proizvodi

Pružite red svojim stvarima. Iskoristite prostor do maksimuma. Gotovo neograničena varijabilnost, velika količina funkcionalnog pribora i unutarnje opreme. Široka ponuda korpusa i površina koje se mogu međusobno kombinirati. Ugradbeni ormari praktično su rješenje za organizaciju životnog prostora. Svoju sobu, hodnik ili kupaonicu možete vrlo jednostavno učiniti funkcionalnima i istovremeno estetski privlačnima i modernima. Ugradni ormari s kliznim vratima pružaju maksimalnu iskoristivost prostora.

Kupaonica

Kupaonice

Ostali proizvodi

Modularni kupaonski namještaj koji omogućava gotovo 180 varijanti izgleda kupaonica. Elegantne, prirodne i moderne kupaonice koje daju funkcionalnost prostoru. Možete birati između nekoliko vodećih vrsta površina i laminiranih korpusa kupaonskog namještaja. Tehnologija premaza može izdržati najstrože kriterije procjene. Poliuretanski lak koji se koristi u sedam slojeva osigurava dugu postojanost i otpornost u vlažnim uvjetima u kupaonici.

Dnevni boravak

Dnevni boravci

Ostali proizvodi

Sadašnji trend u izgradnji kuća i stanova je rješenje jednog zajedničkog otvorenog prostora koji povezuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Iz tog razloga odlučili smo proširiti svoju trenutnu ponudu sa novu kolekcijama namještaja za dnevne sobe. Naš cilj je pružiti kupcima savršeno skladan dizajn namještaja u svim dijelovima interijera. Postoji širok spektar materijala od laminata i furnira do raskošnog punog drveta i lakiranog mediapana. U tim materijalima nudimo mnoštvo boja i dizajna. Prednje površine su tada potpuno iste kao i one u kuhinji.