Kuhinje po mjeri

Kuhinjski studio Koryna bavi se prodajom kuhinja i izradom kuhinja po mjeri.

Kuhinje po mjeri i narudžbi daju vam neograničene mogućnosti kombinacije materijala, boja i kuhinjskih elemenata te su maksimalno prilagodljive Vašem prostoru.

Kuhinja je najvažnije mjesto svakog doma. Ona nije samo mjesto za pripravu našeg omiljenog jela, već je mjesto gdje se sastajemo s našom obitelji, mjesto gdje provodimo mnogo vremena koje želimo provesti što ugodnije.

Poznamo Vaš stil i znamo što Vam ponuditi!

Unutar naše ponude možete izabrati između 5 vrsta materijala: iveral, mediapan, furnir, puno drvo i lak te više od 200 prednjih ploha, a kada tome pridodamo veliki izbor boja i dezena radnih površina, vrsta ručica, stakala te široku ponudu kuhinjskih dodataka, mogućnosti za planiranje Vaše kuhinje gotovo su neograničeni.

Slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u našem salonu u Ilici 320 u Zagrebu.

Pošalji upit

Veliki izbor materijala i boja kuhinja te široka ponuda dodatne kuhinjske opreme zadovoljit će želje i potrebe svakog kupca. U ponudi imamo više od 30 modela kuhinja izrađenih od različitih materijala, kao što su iveral s ABS obrubom, mediapan, puno drvo te visoki sjaj, u 80 različitih boja. Klasične i moderne kuhinje pogledajte u našem katalogu kuhinja.

Nudimo Vam i više od 300 različitih kuhinjskih elemenata, tridesetak dekora radnih ploča s različitim završnim rubovima poput postforminga, ABS-a i akril-a, zatim pedesetak modela ručkica za elemente, nekoliko vrsta stakala te dvadesetak boja unutrašnjosti elemenata, koji će Vam omogućiti kreiranje kuhinje iz snova. Uz kuhinje, u ponudi imamo ugradbene uređaje vodećih svjetskih proizvođača, kao što su Zanussi, Electrolux, AEG, Whirlpool, Candy, Bosch, Miele, Faber, te sudopere i armature poznatih proizvođača Blanco i Alveus.

Stručni savjeti, individualni pristup svakom kupcu, besplatna izmjera prostora, 3D kompjutorski projekt te montaža i dostava sigurno će Vam olakšati uređenje kuhinjskog prostora, a petogodišnje jamstvo na kuhinje pružit će Vam sigurnost i pridonijeti zadovoljstvu kuhanja.